Sosyal medya hesapları üzerinden milyonlarca takipçisi bulunan eğitimci yazar Hatice Kübra Tongar, Batman Belediyesinin daveti ile takipçileri ile buluştu.
Çarpıntı 2, sıkıntıdan patlayacağım sınıfı ve kıl Niyazi isimli eserleri ile tanınan eğitimci-yazar Tongar, ilk kitabının yayınlandığı 2009 yılından bugüne kadar kitapları milyonlarca kişiye ulaştı.
Batmanlı anne ve anne adaylarının çocuklarla olan diyaloğu esprili bir şekilde dile getiren Tongar, konuklarının çocuklarıyla olan iletişiminde altın niteliğinde bilgiler paylaştı.
Soru cevap şeklinde devam eden Tongar Batmanlı sevenleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Düzenlenen etkinlikte takipçileri ile buluşan eğitimci-yazar Tongar, kitaplarını imzaladı. Batman'ı çok beğendiğini belirten Tongar, Batman Belediyesine programı düzenlediği için teşekkür etti.