Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜLEBAK VE ÖZDEMİR BASIN TURUNDA

Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu üyesi Tahir Gülebak, Medya İş Sendikası genel başkan yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu başkan vekili Sefa Özdemir gazetemizi ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu Yönetim

Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Kurulu toplantısı için bölgeye geldiklerini belirten Gülebak ve Özdemir, yerel gazetelerin sorunlarını çözme konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

GÜLEBAK; DOĞRUDAN TEMİN ALIMALARA SON VERİLMESİN”

Resmi ilan alan yayınların şartlarını iyileştirmek için çalışmaların devam ettiğini ifade eden BİK Yönetim Kurulu üyesi Tahir Gülebak, “Tasarruf tedbirlerinin alınması ile beraber gazete ve internet yayınlarında resmi ilanda düşüş yaşandı. Bunun farkındayız. Yerel gazetelerimizle birlikte bu sorunu çözerek şartlarımızın daha iyi olması için fikirlere açığız. Kayıp kaçak ilanların önlenmesi için kurumların mutlaka ilanlarını resmi gazetede yayınlaması gerekir. Rekabetçi bir ortamın oluşması için davetiye ve doğrudan temin alımlara son verilmesini yetkililerden bekliyoruz” dedi.

ÖZDEMİR; YEREL BASINA DESTEK İÇİN BÖLGEYE GELDİM

Anadolu’da önemli basın kuruluşları ve temsilcileri sayesinde ulusal basının ayakta durduğunu belirten Medya İş Sendikası genel başkan yardımcısı ve TGK başkan vekili Sefa Özdemir, ”Anadolu basını her zaman gelişen ve büyüyen bir durumdaydı. Ekonomik şartlardan dolayı istenilen duruma gelemeyen basına destek olmak için bölgeye geldik. Bu konuda önemli çalışmalarımız var. Batman’da yerel basınımızı ziyaret ederek, sorunlarının çözülmesi konusunda çalışmaktayız. Güneydoğu gazetecilerini desteklemek ve güçlendirmek için önemli adımlar attığımızı ifade edebilirim” diye konuştu.