Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Su hatlarında yenileme projelerimiz var

Batman’da 10 mahalleyi etkileyen ana hat su borusunda meydana gelen arızanın onarım çalışmaları tamamlanarak mahallelere yeniden su verilmeye başlandı.

Batman’da 10 mahalleyi etkileyen

Belediye başkanı Gülistan Sönük, arızanın meydana geldiği bölgeye geçerek hızlı bir şekilde tamamlanması için ekiplerin sürdürdüğü onarım çalışmalarını izledi.

Turgut Özal Bulvarı üzerinde Pınarbaşı, Sağlık, Raman, Ziyagökalp, Cumhuriyet, Şirinevler, Meydan, Çarşı, Aydınlıkevler ve Kısmet mahallelerine su sağlayan 450’lik ana hat borusunda meydana gelen arıza BASKİ ekiplerinin müdahalesiyle onarılıp mahallelere yeniden su verilmeye başlandı. Onarım çalışmalarının sürdüğü bölgede incelemelerde bulunan başkan Gülistan Sönük, arızanın giderilmesi için tüm teknik imkanlarının seferber edildiğini ve arızadan etkilenen mahallelere yeniden su verildiğini belirtti. Geçmiş dönemlerde hiçbir yatırımın yapılmadığı su hatlarında yenileme ve iyileştirmeye dönük proje ve hazırlıklarının olduğunu ifade eden başkan Gülistan Sönük, hizmetleri önleme amacıyla çıkarılan genelge ve yasal engellerin aşılması için çalıştıklarını ve önümüzdeki süreçte bu sorunları giderecek önemli alt yapı projelerini aşamalı olarak hayata geçireceklerini belirtti.