Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir günde 11 köyü ziyaret etti

Köy ziyaretlerine devam eden Vali Ekrem Canalp, birinci tur ziyaretinin ardından ikinci tur ziyaretleri kapsamında Hasankeyf ilçesine bağlı 11 köyü ziyaret ederek, yerine getirilen talep ve sorunlara ilişkin köy muhtarları ve vatandaşlarımızla istişarelerde bulundu.  

Köy ziyaretlerine devam eden

 Bu kapsamda Vali Canalp, Hasankeyf ilçesine bağlı; Büyükdere, Akalın, Saklı, Irmak, İncirli, Üçyol, Karaköy, Uzundere, Aksu, Tepebaşı ve Çardaklı köylerini ziyaret ederek, köy muhtarları ve sakinleriyle bir araya geldi, sorun ve talepleri dinledi.  

Köy ziyaretlerinden sonra kısa bir açıklama yapan Vali Canalp, ilimize bağlı 293 köyün tamamının ziyaret edilmesinin ardından, ikinci tur köy ziyaretleri kapsamında da 66 köyün ziyaret edildiğini ifade etti. Hasankeyf ilçesinde 11 köyün ziyaret edildiğini açıklayan Vali Canalp, “İki yıl önce bu köylerimizi ziyaret etmiştik. Bu köylerimizden toplam 48 adet yapılması gereken iş tanımı yapmıştık. Bu 48 adet işin içerisinden 41 adet işimizi bitirmiş bulunmaktayız. Bunlardan beş adet işimiz devam etmektedir. İki iş ise uzun vadeli yatırım programları teklif edilmiştir. Köylerimizin hakkını, hukukunu korumaya, köylerimiz ve köylülerimiz için de çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Köy ziyaretleri sırasında Vali Canalp’a; Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, İl Emniyet Müdür Vekili Serkan Serin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cafer Öz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ile Hasankeyf ilçe kurum müdürleri eşlik etti.