Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BARO BAŞKANI ÇAKAN MAZBATASINI ALDI

Batman Barosunda geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerin ardından 91 oy farklı seçilen Av. Abdülhamit Çakan, Yüksek Seçim Kurulunda mazbatasını yönetim kurulu üyeleriyle birlikte alarak göreve başladı.

Batman Barosunda geçtiğimiz günlerde

Güçlü, donanımlı ve tecrübeli bir ekiple BARO’yu yöneteceklerini belirten yeni Başkan Abdülhamit Çakan, omuzlarına yüklenen ağır yükün farkında olduğunu ifade etti.

BARO Başkanı Abdülhamit Çakan’ın yanı sıra A takımında ise kentin tanınan avukatlarından Av. Kutbettin Suçin, Av. Mennan Öncü, Av. Recep Görün, Av. Esra Oran, Av. Muhammed Ensar Görceğiz, Av. Resul Ertuğrul, Av. Rüstem Siyahtaş, Av. Ferid Arslan, Av. Gamze Acet ve Av. Sabri Nuhat Özdemir yer alıyor. Disiplin, Denetleme ve üst kurulda da aynı şekilde birbirinden başarılı isimler yer alıyor. BARO Başkan Abdülhamit Çakan; “Batman’da adalet ve hukuk artık bizlere emanettir. Daha önce yaptığımız başarılı çalışmalarımıza yenilerini ekleyip, barış, adalet, güven ve huzur için bütün meslektaşlarımızla her zamankinden daha çok çalışacağız. Halkımızın, adaletin ve hukukun tam olarak işlenmesi için seçildik. Onun için adaletin bir gün herkese lazım olacağı şiarıyla bizde bu ağır göreve talip olduk. Bütün meslektaşlarımızla bugün itibariyle mazbatamızı alarak yeni bir sayfa açmış olduk. Bu mazbatayı adalete ve hukuka güvenen herkes adına alıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu. Mazbata törenine Baro Başkanı Av. Abdülhamit Çakan’ın yanı sıra, yönetim, disiplin, denetleme ve üst kurulda bulunan diğer avukatlarda katılım sağladı.