Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınordu Futbol Okulu, Gaziantep’e çıkarma yapıyor

Batman’da açıldığı günden bu yana, alt yapıya verdiği önemle tanınmaya başlayan ‘Batman Altınordu Futbol Okulları’ Gaziantep’te yapılacak olan turnuvaya katılım sağlayacak.

Batman’da açıldığı günden bu

Batman’ın gözdesi haline gelen Altınordu Batman Futbol Okulu yükselişini sürdürüyor. Türkiye’nin en iyi ve Avrupa’nın ise sayılı futbol okulları arasında bulunan Altınordu Futbol Okulları turnuvalar düzenlemeye devam ediyor. Altınordu Batman Futbol Okulu 19 Ekim 2024 Cumartesi günü Gaziantep’te düzenlenecek futbol turnuvasında boy gösterecek. Altınordu Futbol Okulları her bölgede en az 30 turnuva düzenlemeyi planlıyor.

ALTINORDU’DA TECRÜBELİ ANTRENÖRLER ÇALIŞIYOR

Altınordu Futbol Okullarının başında ise ilimizin yakından tanıdığı Petrolspor’un eski kaptanlarından Halil Aşut başta olmak üzere, yine Batman sporunun tanınan ve başarılı isimlerinden Abdullah Uçak, Sergen Başakçı, Emrah Toprak ve Ali Osman Uçak görev alıyor. Takımın Halkla ilişkiler birimine ise Zeki Bayram bakıyor. Altınordu Futbol Okullarının Gaziantep’te düzenleyeceği turnuvanın alt yapıdaki Batmanlı gençler için büyük önem arz etiğini belirten Abdullah Uçak, hedeflerinin Türkiye’nin Süper Lig takımlarının alt yapılarına sporcu vermek olduğunu söyledi. Uçak yaptığı açıklamada; “Batman’da örnek ve başarılı bir futbol okulu olduk. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Gaziantep’te düzenlenecek futbol turnuvasına 36 alt yapı sporcumuz ile katılım sağlayacağız. Amacımız sporcularımızın ilerde Süper Lig, Avrupa ve Millî takımda oynamalarını sağlamaktır. Bunun için uzman ve tecrübeli bir kadro ile çalışıyoruz.” diye konuştu.