Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GENÇLER BATI RAMAN ORMANI TEMİZLEYECEK

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri ve gönüllü gençleriyle Pazar Günü Batı Raman Kampüsünde yapılacak olan etkinliğe katılım sağlayacak.

Batman Gençlik ve Spor

‘Orman için ele ele etkinliği’ için bütün personellere gerekli bilgilendirme ve davetiye gönderildiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, katılımın yüksek olması için herkesi Batı Raman Orman alanına davet etti.

“ORMANLARI KORUYUP TEMİZ BIRAKMALIYIZ”

Hem farkındalık yaratmak, hemde doğayı temizleyeceklerini belirten İl Müdürü Özperk; “Ülkemiz, doğal zenginlikler ile dolu orman ekosistemlerine sahip olup bu güzellikleri korumak adına hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Doğal yaşam alanlarını koruma çalışmalarına destek olmak, ağaç dikme etkinliklerine katılmak veya doğada geçirdiğimiz zamanlarda çevremizi temizlemek bu sorumluluğumuzda atılacak etkili adımlardandır. Orman temizliği yapmak sadece çevremizi güzelleştirmekle kalmaz, aynı zamanda doğal yaşam alanlarını korumamıza da yardımcı olur. Bilinçli bir toplum olmak, ormanlarımıza sahip çıkmak, sadece doğaya değil kendimize de yapacağımız en büyük iyiliklerden biridir. Bu iyilik etrafında, Bakanlığımız ile Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğinde ülkemizin dört bir yanında yer alan gönüllülerimizle birlikte ormanda vakit geçirmek, doğal yaşam alanları hakkında farkındalık oluşturmak ve çevre temizliği yapmak üzere 81 ilde eş zamanlı olarak 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 11:00’da “Ormanlar İçin El Ele” etkinliği düzenlenecektir. Herkesi destek olmaya bekliyoruz.” diye konuştu.