Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜNİVERSİTE FUARDA STANT AÇTI

Batman Valiliği ev sahipliğinde, bölgede tarım ve hayvancılık sektörünün gelişmesi için kamu kurumları ve odaları tarafından organize edilen Batman 5. Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı açıldı.

Batman Valiliği ev sahipliğinde,

Tarım ve hayvancılık sektöründe yer alan firma ve temsilcilerinin stant açtığı fuarda, tarım makineleri sera teknolojileri, zirai ilaçlar, çeşitli gıda üretim firmaları, yerel tarım ürünleri ve yem sanayisi firmaları, valilik yanındaki Adalet Caddesi üzerine kurulan fuar alanı 19 Ekim Cumartesi gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Açılış kurdelesini kesen Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum yöneticileri, Siyasi Partilerin İl Başkanları, Oda başkanları, STK temsilcileri fuar alanını gezdi. Batman Üniversitesi Gıda Anali̇zleri̇ Uygulama ve Araştırma Merkezi̇ bünyesinde faaliyet yürüten Gıda Analiz Laboratuvarı Batman 5. Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarına stantlı katılım sağladı. Açılıştan sonra Gıda Analiz Laboratuvarı standında laboratuvar kapsamında yapılan çalışmalar hakkında ziyaretçilere bilgi veren Rektör Demir, Vali Ekrem Canalp’i de stantta ağırladı. Üniversitenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında Vali Ekrem Canalp’e sunum yapan Rektör Demir, Gıda Analiz Laboratuvarı öğretim elemanlarıyla bir araya gelerek fuar boyunca açık kalacak olan stant ve tanıtım faaliyetlerinde personele başarı diledi.

(Üniversite Basın)