Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esnaflar Vali ile kahvaltıda buluşacak

Batman Esnaf ve Sanatkarlar

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnaflarını sorunlarının çözümü için Batman Valisi Ekrem Canalp ile kahvaltı programı yapılacağını duyurdu.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Bankalar Caddesi ve Lale Cami civarında bulunan esnafların yaşadığı tapu sorunlarını kendilerine iletmeleri üzerine gerekli girişimler de bulunarak Batman Valisi Ekrem Canalp ve kurum müdürleriyle esnafı kahvaltıda bir araya getirecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Valimiz ve esnaflarımızla kahvaltıda bir araya geleceğiz. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak esnaflarımızla kahvaltılı buluşmalara başlayacağız. Amacımız hem esnaflarımızın sabahları erkenden işyerlerini açmaya teşvik etmek hem de varsa sorunlarını çözüme kavuşturmaktır. Bankalar Caddesi, Alo Tewşo ve Lale Cami civarında bulunan esnafların yaşadıkları bazı sorunlar vardı. Bu sorun ve taleplerinin bizlere ilettiler. Özellikle yaşadıkları tapu sorunu için hemen girişimlerde bulunduk. Valimiz aracılığıyla kurum müdürlerimiz ile görüştük. Konu hakkında bilgiler aldık. Daha sonra da Valimiz ve kurum müdürlerimiz ile esnafımızı kahvaltılı bir programda bir araya getirerek sorun ve taleplerinin birebir iletmelerini talep ettik. Valimiz bu isteğimizi olumlu karşıladı. 17 Ekim Perşembe günü saat 08:30’da Lale Camii karşısında Bizim Döner’de Valimiz ve kurum müdürlerimiz ile bir araya geleceğiz. Tüm civarda ki esnaflarımız programa davetlidir. Katılım sağlayarak sorun ve taleplerinin iletmelerini diliyoruz. İlimiz ve esnafımız için çalışmalarımız devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Aytekin Dal