Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BU MİLLET, HÜRRİYETİNE CANI PAHASINA SAHİP ÇIKAN BİR MİLLETTİR

15 Temmuz hain darbe

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıldönümü nedeniyle Kozluk’ta da Milli Birlik Ve Demokrasi Günü ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Günün anlam ve önemine binaen konuşma yapan Kaymakam Ekrem Güngör: ‘’Milletimiz bir Temmuz akşamında, yüreklerinin tam ortasına dayanan namlulara, imanıyla karşı çıktı. Kimi şehrin herhangi bir yerinde gençliğini bıraktı kimi tankların altında ezildi, kiminin üzerine bombalar yağdı, kimi arkada gözü yaşlı bir eş ciğeri yanan bir baba ve çocuk bıraktı. Hepsi meydanlarda, gücü zulme alet edenlerin karşısına, al yıldızlı bayrak gibi dikildi. 15 Temmuz bize şu hakikati bir kez daha gösterdi: Bu millet cesur, kahraman, hürriyetine canı pahasına sahip çıkan bir millettir. ” dedi.

Konuşmaların ardından gece geç saatlere kadar devam eden program, saat 00.13’te tüm camilerde selaların okunması ile son buldu.

Hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde düzenlenen programa; Kaymakam Ekrem Güngör, Belediye Başkanı Mehmet Veysi Işık, Cumhuriyet Savcı Vekili Yunus Emre Temiz, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Aytaç Karaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, Bekirhan Belediye Başkanı Fırat Karabulut, siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nametullah Binay