Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nasıroğlu’dan Petrolspor’a moral ziyareti

Ak Parti Batman Milletvekili

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Batman Petrolspor kulübünü ziyaret etti.

2024-2025 sezon hazırlıklarına başlayan Petrolspor’u ziyaret eden Ferhat Nasıroğlu Batman Petrolspor Teknik direktörü Şenol Fidan ve futbolcularla görüştü.

Futbolcularla tanışan Nasıroğlu’na, daha sonra Teknik direktör Şenol Fidan takımla ilgili bilgi verdi.

3 AYRI YERDE KAMP YAPILACAK

Sezon hazırlıklarına Batman’dan başladıklarını belirten Fidan, “İlk 10 günlük kampımıza Batman’dan başladık. Önümüzdeki hafta Kızılcahamam’a gideceğiz. 10 günlük kamp sürecinden sonra son kampımızı Bolu’da yapmayı düşüyoruz. Kızılcahamam ve Bolu kamplarında hazırlık maçlarımızı tamamlayarak Batman’a gelmeyi hedefliyoruz. Kamp süresinde hem transferlere şans vereceğiz. Hem de Petrolsporlu genç futbolcularımıza şans vereceğiz. Formayı hak eden sahaya çıkar oynar. Ben her zaman haktan yana olacağım” dedi.

“PETROLSPOR’UN TARİHİ BİR KULÜP OLDUĞUNU UNUTMAYALIM”

Yeni transfer edilen futbolcularla görüşen Ferhat Nasıroğlu, “Batman Petrolspor’un tarihi bir kulüp olduğunu unutmayalım. Önceki sezonlarda başka takımlarla yaşanan sorunların son bulması için çaba içindeyiz. Bu konuda futbolcu kardeşlerime çok iş düşüyor. Batman şehrinin kimseyle problemi olmadığını anlamalarını istiyorum” dedi.

“PREMİER LİGE FUTBOLCU GÖNDERMELİYİZ”

Petrolspor’un önümüzdeki yıllarda üst lige çıkması için çalışacaklarını belirten Nasıroğlu, “Bu sezandan başlayarak altyapıya daha çok önem vereceğiz. Öncelikle Batman’dan Petrolspor’da oynayacak futbolcu bulmalıyız. Daha sonra bölge illerimizi de içine alacak olan bir proje ile futbolcularımızı kazanmalıyız. Her yıl 15-20 transfer yapmak doğru değildir. 5-10 içinde premier lige Petrolspor’dan futbolcu transfer edersek başarılı olmuş oluruz”

Funda Kezer