Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İTFAİYE GÖREVİNİ BAŞARIYLA SÜRDÜRÜYOR

Batman’da geçtiğimiz günlerde bir

Batman’da geçtiğimiz günlerde bir apartmanın teras katına başlayan ve 4 daireye sıçrayan yangın olayı ile ilgili İtfaiyeye yapılan eleştirilere karşı Belediye tarafından açıklama yapıldı.

Yangın anında itfaiyenin anında müdahale ettiği ve 18 daireyi boşalttığı belirtilen açıklamada şöyle denildi. “İlimiz Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir apartmanın çatı katında meydana gelen yangına ihbar üzerine anında müdahalede bulunan itfaiye ekiplerimiz yerinde ve zamanında yaptığı müdahale ile apartmanda bulunan 18 daireyi boşaltıp yurttaşlarımızın can ve mal emniyetini sağlamıştır.

Yangının büyüklüğünü ve ortaya çıkacak olumsuz durumu hesaplayan ekiplerimiz belediyede bulunan diğer araçları da takviye olarak olay mahalline getirtirken ilde ve ilçelerimizde bulunan diğer itfaiye teşkilatlarını da önlem ve yardım amaçlı davet etmiştir. Böylesi büyük yangınlarda önemli olan anında müdahalede bulunarak can ve mal kaybını önlemek veya en aza indirmektir. İtfaiyemiz diğer kurum araçlarıyla birlikte toplamda 33 araç ve 82 personel ile yangına müdahale ederek gerekli olan sorumluluğu yerine getirmiştir. Ortada olan başarıyı görmezlikten gelerek siyasi amaçlarla açıklamalarda bulunmak ve kendilerini gündemleştirmek isteyenlerin asıl faaliyet alanlarına yönelmeleri ilimiz için daha faydalı bir davranış olacaktır. Belediye itfaiye müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz son bir ay içerisinde bölgemizde ortaya çıkan bütün yangın ve trafik kazalarına anında yetişerek örnek bir davranış sergilemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bülten