Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Batman Pusula

17 YAŞINDA BİR HAYAT SON BULDU

5 ARKADAŞIYLA ÖĞRETMENİNİN EVİNE GİTTİ

Yiğit Kalpak (17), Almanca öğretmeni H.G.’nin (30) evine saat 01.30 sıralarında 5 arkadaşıyla birlikte geldi. İddiaya göre, ilerleyen saatlerde öğretmen H.G., Kalpak ve arkadaşları uyuşturucu hap aldı. Bir süre sonra Kalpak ve 2 arkadaşı, H.G.’nin evinde kaldı, diğer 3 arkadaşı evden ayrıldı. Sabah saatlerinde uyanan H.G., öğrencisi Yiğit Kalpak’ı uyandıramayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

EVİN TEMİZLENMİŞ OLDUĞU BELİRLENDİ

İhbarla adrese gelen sağlık ekipleri, Kalpak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, evdeki incelemede, Kalpak’ın üstünün çıplak, evin temizlenmiş olduğunu belirledi.

5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

H.G. ile diğer 5 kişi, ifadelerine başvurulmak üzere Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

“HEPİMİZ UYUŞTURUCU KULLANDIK”

Gençlerden birinin polise verdiği ifadede, olayın gerçekleştiği saatlerde evdeki herkesin uyuşturucu madde kullandığını belirttiği öğrenildi. Öğretmen H.G.’nin ise, öğrencisiyle arkadaşlarının gece kendisine bir şeyler içmek için geldiği, sadece kahve içip saat 03.00 sıralarında uyuduğu, sabah saatlerinde ise Yiğit Kalpak’ı odada hareketsiz gördüğürü anlattığı ortaya çıktı.

GENCECİK BİR ÇOCUĞUN VEFATI..

Evin temizlenmiş olması detayını öğrendikten sonra öğretmenin olay ile ilgili direkt bağlantısı olsun veya olmasın ifadesi pek de gerçekçi gelmiyor. Ayrıca diğer öğrencilerden biri ifadesinde; herkesin uyuşturucu kullandığını belirtmiş. İfadeyi veren öğrencinin yalan söylemediğini varsayarsak ki yalan söylemesi için görünürde hiçbir neden yok çünkü dolaylı olarak kendisinin de uyuşturucu madde kullanmış olduğunu belirtmiş olacak bu tür bir ifade verdiğinde. Öyleyse öğretmenin ‘sadece kahve içtim’ ifadesini vermesinin nedeni ya gerçeklerin üzerini örtmek ya da olay bazlı yaklaşmayıp bir öğretmenin öğrencileriyle uyuşturucu kullanmış olmasına toplum tarafından gelecek tepki ve bunun kanunlarla belirtilmiş yaptırımlarından kaçınmak olmalı. Bir an önce açığa kavuşturulması gereken bu üzücü soruşturmanın takipçisi olacağız.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER