Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurum amirlerine yönelik beden dili ve sosyal medya semineri

Bitlis Valiliği tarafından, kamu

Bitlis Valiliği tarafından, kamu kurum amirlerine yönelik “Hayatımız İletişim” temalı eğitim semineri düzenlendi.

Valilik Konferans Salonu’ nda düzenlenen seminerde diksiyon, beden dili, etkili konuşma ve sosyal medya konulu sunumlar yapıldı.

Vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve kurum amirlerinin katıldığı seminerde, Haber Spikeri ve TV Programcısı Mehmet Aydın tarafından etkili konuşma, diksiyon, hitabet temalı sunum yapıldı.

Sunumunda Aydın, ikna etmenin önemine ve ikna etmek için de bilgiye ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Aydın, “Aslında total itibarıyla hepsi birer ikna etme üzerine kuruldu. Vatandaşla konuşuyoruz, o size ikna olmalı ki dediğinizi yapsın. Kurum amirinizi veya her hangi biriyle konuşulduğunda ikna gücü iletişimin en beceri alanlarından biridir. İkna edebilmek için bilgi lazım. Eğer bir konuda bilgi sahibi değilseniz, karşınızdakini ikna edemezsiniz.” dedi.

Beden dili insanlarla iletişim halindeyken çok bakılan bir şey olduğunu ifade eden Aydın, iletişimi besleyen nüvelerden birisi de güvenli duruşu destekleyen beden dili olduğunu ifade etti.

Ahmet Güngör tarafından ise, sosyal medya nasıl kullanılır, nasıl kullanılmaz? Sosyal medyanın yaşantımıza etkisi, yeni nesil medya kuralları konulu bir sunum gerçekleştirildi. (İLKHA)