Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bizim en büyük problemimiz ümmet bilincimizin olmayışıdır”

Amerika’nın israile destek amacıyla

Amerika’nın israile destek amacıyla uçak gemisi yollamasına tepki gösteren Siirt esnafı, İslam ülkelerinin birlik olup Filistin’e destek olmaları çağrısında bulundu.

Gazze Katliamı dünyanın gözü önünde sürerken, dünyaya ayar veren ABD, Gazze halkını yok etmesi için savaş gemisini yolladı. Kendi aralarında yaşanan anlaşmazlıklarda mangalda kül bırakmayan İslam ülkeleri ise Gazze ağıtları yakarak toplumsal mesaj yollamaktan başka bir şey yapmıyor.

İslam ülkeleri halen gerçek bir tavır göstermeye, terör üssü israili” durdurmak için elini taşın altına koymaya yanaşmıyor.

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Hamas’ın Cumartesi sabahı başlattığı Aksa Tufanı Operasyonu sonrası, İsrail’e yardıma hazır olması amacıyla uçak gemi filosunu Doğu Akdeniz’e gönderme talimatı verdi.

Pentagon açıklamasında, israilin ihtiyaçlarının karşılanması için yakın temasta kalacaklarını belirterek malzeme desteğinin yanı sıra ortak kuvvet duruşunu güçlendirmek, siyonist çete ve halkına verdikleri desteğin altını çizdiklerini belirttiler.

“Müslümanlar birlik olmasa sıra tüm İslam ülkelerine gelecek”

Adnan Efe

Amerika’nın gönderdiği savaş gemisine tepki gösteren Eczacı Adnan Efe, “Kudüs Filistin’in başkenti Müslümanların ilk kıblesidir. Bu topraklar Filistinlilerindir. israil Filistin’i işgal etmiştir. Terörizmin baş aktörüdür, Amerika da onunla beraberdir. israil bir yerde küçük Amerika’dır. Filistinli Müslümanların şahsında İslam’a yapılan saldırılar kabul edilemez. Amerika israile destek için gönderdiği savaş gemisine gelince biliyorsunuz Ebrehe’nin fillerine karşı Allah, Ebabil Kuşlarını yollamış ve onları helak etmişti. Filistinli Müslümanlar üzülmesin Allah galiptir, bizimledir. Hiçbir şekilde bu saldırılar sonsuza kadar devam etmeyecektir. Bugün Müslümanlar birlik olmasa sıra Lübnan’a, Mısır’a ve hedeflerine adım adım ilerleyecek.”  uyarısında bulundu

“Filistinlilerin kendi toprağını savunması kadar doğal bir şey olamaz”

Ömer Alkaş

Ümmet bilincinin olmamasından dolayı bugün küfür milletinin birleştiğini ve Müslümanlara karşı güç birliği yaptıklarına dikkat çeken Ömer Alkaş, “Bizim en büyük problemimiz ümmet bilincinin olmamasıdır. Ümmet bilincimiz olsaydı bugün bu konuları konuşuyor olmazdık. Çok acil ümmet bilincine geçmemiz gerekiyor. Bugün Filistin, yarın Suriye, Irak ve sonra Türkiye olur. Bu işin sonu gelmez. Küfür milleti davaları için yapamayacakları fedakârlık yok. Müslümanlar ise kafalarını kuma gömmüş zulümleri görmezden geliyoruz. Düşmanlarımız ise bizi bu coğrafyadan silmek için çok çalışıyorlar. Filistinlilerin kendi toprağını savunması kadar doğal bir şey olamaz bunun adı HAMAS olabilir. Herkes toprağını korumak zorundadır. 100 yıl önce israil diye bir devlet yoktu, gasp ede ede böyle oldu.” şeklinde konuştu.

“Türkiye siyasi kaygıyı bir yana bırakıp vicdani davranmalı ve İslam alemini bir etmeli”

Mustafa Aslan

Amerikan’ın her zaman olduğu gibi şaşırtmadığını ifade eden Mustafa Aslan, “Açık bir şekilde israile desteğini gösteriyor. İslam alemi ise maalesef her zaman olduğu gibi mazlum, ezilen ve gariptir. Bizim burada tek diyeceğimiz İslam aleminin bir ve güçlü olmasıdır.  Türkiye hükümetini de eleştiriyorum, bu konuda siyasi kaygıyı bir yana bırakıp vicdani davranmasını İslam alemini bir etmesini bekliyordum. Nasıl onlar bir oluyorlarsa bizim de bir olmamız gerekiyor. Bizler her şeyimizi ortaya koymaya hazırız, sonuçta onlar bizim kardeşlerimiz. Amerika, her zaman Orta Doğuda hesapları olan, karıştıran sürekli güçsüz hale getiren baş aktördür. İslam aleminin güçlü olmasını istemezler. Her şeyi de Rabbimizden beklememek ve Müslümanların eliyle bazılarının cezalandırılması gerekiyor.” dedi. (İLKHA)