Batman’da bir düğünde facianın eşiğinden döndü. Maganda kurşunu, 16 yaşındaki Arda Turan’ı hedef aldı. Ancak kurşun, ceket cebindeki cep telefonuna çarparak yön değiştirdi. Talihsiz genç, hayati tehlikeyi cep telefonuna borçlu!

Olay, gelin ve damadın düğün sonrası uğurlandığı sırada meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateşlenen tabancadan çıkan kurşun, sekerek Arda Turan’a isabet etti. Kurşun, genç Arda’nın ceket cebinde bulunan cep telefonuna çarptıktan sonra midesine yöneldi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi İluh Devlet Hastanesi’nde yapılan Arda, ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Yapılan tomografi çekimlerinde kurşunun cep telefonuna denk gelmesinin olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı.

Olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Düğün magandalarının pervasızlığı bir kez daha genç bir hayatı tehdit etti.

Muhabir: Aytekin Dal