Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞTİ MODERNİZASYONU SÜRÜYOR

Belediye Başkan Vekili Ertuğ

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un talimatları doğrultusunda BAŞTİ’de başlatılan modernizasyon çalışmaları sayesinde terminal merkezi yeni bir görünüme kavuşuyor.

Günlük 1500’ün üzerinde yolcu kapasitesi bulunan ve yaklaşık 19 yıldan bu yana hizmet veren Batman Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminal İşletmesinde (BAŞTİ) modernize çalışmaları sürüyor.

Batman’dan birçok şehir ile karşılıklı olarak otobüs seferlerinin merkezi konumunda olan ve şehirlerarası yolun geçiş güzergahında bulunan Batman Şehirlerarası otobüs Terminalinde bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilerek, yolculara kesintisiz hizmet sunuluyor.

Batman Şehirlerarası otobüs terminalindeki eksikliklerin tamamlanması kapsamında başlatılan çalışmalar çerçevesinde lavaboların baştan aşağı yenilenmesi, ısı yalıtımı, iç mekân aydınlatma sisteminin yenilenmesi ve çatının bakımı gerçekleştirildi.

BAŞTİ’de eksikliklerin giderilmesi için talimat veren Aksoy: “Batman halkı hizmetlerin en iyisine ve en güzeline layıktır. Tadilata aldığımız çalışmalarımızla, otobüs terminalini havalimanı terminaline benzer, modern bir terminal haline getiriyoruz” dedi.