Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERBAKAN ANILDI

Saadet Partisi Batman Gençlik

Saadet Partisi Batman Gençlik Kolları tarafından eski başbakanlardan Erbakan’ın vefatının 7. yıl dönümü dolayısıyla “Şehitler ve Erbakan’ı Anma” programı düzenlendi.

Saadet Partisi Batman Gençlik Kolları tarafından eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın vefatının 7. yılı dolayısıyla İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda “Şehitler ve Erbakan’ı Anma” programı düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tonguç, Necmettin Erbakan’ın vefatının 7. yılı vesilesiyle bir araya geldiklerini söyledi.

Devam eden bir mücadelenin içerisinde olduklarını kaydeden Tonguç, “Türkiye’mizin dört bir tarafında elhamdülillah bu geceler şubat ayı geldiğinde bir başka mana etrafında yürüyor ve yürümeye devam edecek.” dedi.

Erbakan’ın 20 yıl boyunca köylüsüyle, işadamıyla, akademisyeniyle toplantılar yaparak en sonunda en müessir gücün siyaset olduğu anlayışı içerisinde bir çalışma başlattığını hatırlatan  Tonguç,

“Bu çalışma ile sivil toplum kuruluşları ile birlikte bütün Türkiye’mizde hanımıyla, genciyle bu mesuliyetin şuuru içerisinde yürümenin hep gayreti içerisinde olmuşuz. “dedi. AA