Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BATMAN PETROLSPOR’A DESTEK ZİYARETİ

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İsviçre’den Uluslararası Batman Enerji Zirvesi’ne katılmak üzere Batman’a gelen Annika Kessel, Max Schnopp ve Üniversiteden akademisyenlerle Batman Petrolspor’a destek ziyaretinde bulundu.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof.

 Batman Şehir Stadı’nda takımın antrenmanını da izleyen Rektör Demir, Kessel ve Schnopp; Batman Petrolspor yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularla bir araya gelerek sohbet etti.

Takımın son dönemdeki başarısını ve grubunda liderliğe yükselmesini kutlayan Demir ve beraberindeki heyet, futbolcularla sembolik bir antrenman da yaptı.

Batman Üniversitesi olarak şehrin tek futbol takımına desteklerini sunmak için ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Demir; “Petrolspor, Batman şehrinin tüm bileşenlerini kapsayan birleştirici bir unsurdur ve bu şehirde yaşayan herkesin bu takıma sahip çıkması gerekir. Bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz Uluslararası Batman Enerji Zirvesi’yle de şehrimizi ve takımımızı yurt dışından gelen misafirlerimize tanıtma fırsatı bulduk. İsviçre’den şehrimize gelen Mr. Max Schnopp ve Mrs. Annika Kessel gibi dünya çapında faaliyet gösteren yöneticilerle birlikte Batman Petrolspor idmanına katılma imkânı sağlayan takım yetkililerine ve teknik ekibe teşekkür ediyor, takımımıza üstün başarılar diliyorum” dedi.

Petrolspor Asbaşkanı Mustafa Balaban ve Petrolspor Teknik Direktörü Şenol Fidan ise Rektör Demir, Annika Kessel ve Max Schnopp’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek bu tür desteklerin takıma moral ve motivasyon sağladığını ifade etti. (Batman Üniversitesi)