Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aytekin Alptekin

ALLAH BİLİR BUGÜNE KADAR BİZE NELER YEDİRMİŞLER BU SAHTEKARLAR

Gıda sahtekarlığından söz ediyorum.

Geçen gün bir zincir köfteci den alınan numuneler sonucunda köftenin etinin içinde domuz etinin izlerine rastlandı ve kamuoyu ile paylaşıldı.

Firma sahibi öyle bir şey yok dese de o raporlar ortada.

Ardından dev bir zeytinyağı firmasının zeytinyağının içine birçok farklı yağlar katıldığı afişe edildi.

Meğer kıymanın içine neler katıyormuş lahmacuncular.

Biz de o ne lezzetli acaba bunun tarifini birbirimize sorup duruyormuşuz.

Bazı yerlerden aldığımız kıymanın içerisinden sadece et yokmuş başka her şey varmış.

At eti eşek eti domuz eti tavuk sakatatı taşlı toplamı bir kilo kıyma.

Bugüne kadar nasıl kişnememişiz nasıl anırmamışız nasıl domuz gibi sesler çıkarmamışız ya da tavuk gibi gıdıklamamışız o da enteresan.

Toz biberin içerisinden kiremit pul biber içinden bilmem ne çıkmış.

Allah belanızı versin ne diyeyim yani

Dolandırıcılar o kadar profesyonel hale gelmiş ki parfümler sahte kolonyalar sahte deterjanlar sahte şampuanlar sahte giysiler imitasyon içkiler sahte yani bu nasıl bir mantık neden böyle insanların gözüne para bürümüş gözü dönmüş insanların vatandaşları ölüme getirecek sahtekar ile ülkemiz yakala yakala bitmiyorlar birini yakalıyorsun diğeri başlıyor.

Ben Batmanlı vatandaşları açık ve net uyarıyorum kurumsal olmayan firmalardan asla temizlik maddeleri almayın şampuan türü şeyler almayın diş macunu almayın sakın sakın

Ben her zaman aldığım bir diş macunun sahte olduğunu orijinalini kullanırken anladım.

Aynı şekilde her zaman kullandığım şampuanın orijinalini aldıktan sonra eskiden aldığım şampuanın sahte olduğunu anladım üzerinde aynı etiket ambalaj aynı ama sahte lütfen dikkat edin.

Özellikle diş fırçalarını ve şampuanlarınızı lütfen kurumsal marketlerden veya eczanelerden temin edin Zira aldığınız zaman orijin ürünlerin fiyatlarını da yüksek olduğunu göreceksiniz.

Birçok yerde merdiven altı temizlik maddeleri hijyen maddeleri satılıyor olabilir ambalajları neredeyse orijinali kadar tıpatıp aynı ama sahte.

Biz Müslüman bir ülkeyiz at eti Eşek eti domuz eti tavuğun belli başlı yerlerini asla yemeyiz.

Hele domuz etinde haram olmasını bir kenara bırakın penye diye bir parazit var ve insana geçtiği zaman o parazit insanı çok kötü hasta edebiliyor.

At ve eşek etinde de aynı parazit var.

Yani bu saate kadar yaptıkları sadece bizi dindar imandan etmiyor sağlığımızı da tehdit edecek şekilde ürünler üretiyorlar piyasaya sürüyorlar

İnsan sağlığı her şeyden önemlidir fakat bu gözü dönmüş sahtekarların ne dini var ne imanı var ne vicdanı var dedikleri tek şey kazandıkları para miktarı o kadar.

Lütfen etinizi tavuğunuzu kıymanızı her zaman kasabınızdan alın özellikle kıymayı hazır almayın herhangi bir şüpheniz olduğu takdirde lütfen belediyeye ayarlayarak şikayet edin.

Belediye ekipleri gerekeni yapar.

Panayır adı altında geçen gün sucuk tezgahı açan kişilerin sattıkları sucukların sağlıksız olduğu tespit edildi ve yaklaşık 500 kilo sucuk imha edildi.

Bu olay Batman’da yaşandı biliyorsunuz.

Dedim ya sahtekârların gözü dönmüş ucuz bir şeyin kaliteli olması mümkün değil yani en azından buna dikkat edelim.

Bugün gıda sahtekarlarını konuştuk onları Allah’a havale ediyoruz zaten kolluk kuvvetleri de yakaladıkları zaman gerekeni yapıyor Allah bırakmasın diyelim ne yapalım dikkatli olalım sevgili Batman’dan kardeşlerim hoşça kalın.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER