Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yahya Sinvar’ı anımsatan koltuğa yoğun ilgi

Batman’da siyonist işgalcilerle çatışarak şehit olan HAMAS lideri Yahya Sinvar için temsilen getirilen koltukta poz verilerek “Bir Ölür, Bin Diriliriz” mesajını verme programı düzenlendi.

Batman'da siyonist işgalcilerle çatışarak

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkanlığı (Hür Gençlik) tarafından Batman merkez Gülistan Caddesi’nde program düzenlendi. Vatandaşlar Şehid Yahya Sinvar’ı anımsatan koltuğa yoğun ilgi gösterdi.

siyonist işgalcilerle çatışarak kahramanca şehid olan HAMAS lideri Yahya Sinvar’ın direnişi ve mücadeleyi simgeleyen koltukta oturma şekline atfen yapılan programda vatandaşlar koltukta oturup, poz vererek siyonist işgalci katiller ve destekçilerine “Bir Ölür, Bin Diriliriz” mesajı verilmek istendi.

Programa gelen vatandaşların temsilen bırakılan koltukta verdikleri poz ile “Bir Ölür, Bin Diriliriz” mesajı verilip Yahya Sinvar’ların her zaman olacağı mesajını başta siyonist işgalciler, ABD ve tüm emperyalistlere göstermek istendi.

Şehid Yahya Sinvar’ın siyonistlere verdiği mesajı vermeye için böyle bir program düzenlediklerini belirten HÜDA PAR Batman İl Gençlik kolları Başkanı Burak Demir, direniş ruhuyla yetin bir gençlik olmak istediklerini söyledi.

HÜDA PAR Batman il Gençlik kolları olarak Gülistan Caddesi’nin başında bir simge koltuk ve brandalarını hazırlayarak Şehid Yahya Sinvar’ı anımsatmak ve direnişin yanında olduklarını ifade den Demir, “Amacımız ise Şehid Yahya Sinvar’ın daha önce Gazze’de evi bombalandığında, evinden kalan koltukta siyonistlere ‘ben buradayım’ mesajı vermişti. Ayrıca şehid olmadan önceki son anlarında da kahraman şehid komutanın bir koltuktaki görüntüleri görülmüştü. Direnişin simgesi haline gelen o koltuk görüntüsünün anısına bizde burada böyle bir program yapmak istedik.”

“ŞEHİD YAHYA SİNVAR’IN ANISINA FOTOĞRAF ÇEKTİK”

Her zaman direnişin yanında olduklarını ifade eden Taha Dursun, “Gülistan Caddesi’nde sembolik bir koltuk bırakılmış ve biz de buradan direnişin arkasında olduğumuzu göstermek için şehid Yahya Sinvar’ın anısına fotoğraf çektik ve direnişin yanında olduğumuzu söylemek istiyoruz.” diye konuştu.