Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz”

Batman Petrolspor Pazar günü sahasında 1461 Trabzon Fk maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Batman Şehir stadı idman sahasında yapılan antrenmanda teknik direktör Şenol Fidan, maç taktiğini uygulayarak maçı kazanmak için zafer planları yaptı.

Batman Petrolspor Pazar günü

Ligin 8.Haftasında Karadeniz ekibi karşı sahada iyi mücadele ederek galip ayrılmak istediklerini belirten teknik patron Şenol Fidan, galibiyet için sahada basmadık yer bırakmayacaklarını söyledi.

“İKİ MAÇTA ALINAN SKORDAN MEMNUNUM”

Son iki karşılaşmada sergilenen oyun ve elde edilen skordan memnun kaldığını ifade eden Fidan, “Sahamızda Altay ve deplasmanda Karaköprü Belediyespor maçlarını farklı kazanmayı bildik. Antrenmanda futbolcularımıza sahada ne yapmaları konusunda söylediklerimiz, sahada uygulandı ve iki maçtan da farklı skor elde etmeyi başardık.

Ayrıca Altay maçında Atabey Çiçek ve Karaköprü maçında da Omar Imeri’nin hattrick yapmaları bizleri mutlu etti. Başka maçlarda başka futbolcularımızın da bu başarıları yakalayacaklarına eminim. 

Yarın taraftarlarımızın sahayı doldurarak takımlarını desteklemelerini bekliyorum. Her maç bizim için çok önemli. Özellikle sahamızda oynadığımız maçları kazanmalıyız” diye konuştu.