Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MÜNAZARA LİGİ FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Batman Gençlik Merkezinde düzenlenen Türkiye Münazara Ligi İl Seçmeleri, lise ve üniversite kategorileri de yapıldı.

Batman Gençlik ve Spor

Büyük heyecana sahne olan Gençler, bilgi ve ikna becerileriyle bölge finallerine katılma hakkı kazandı.

Türkiye Münazara Ligini önemsediklerini ve desteklediklerini belirten Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Gençlik Merkezi salonunda gerçekleşen Türkiye Münazara Ligi Batman İl Seçmeleri, lise ve üniversite kategorilerinde gençlerin bilgi ve ikna becerilerini sergilediği büyük bir organizasyonla tamamlandı. Batman Gençlik Merkezi’nde düzenlenen bu etkinlikte lise ve üniversite öğrencileri kıyasıya rekabet ettiler. Öğrenciler, bilgi, tartışma ve ikna yeteneklerini sergileyerek, bölge finallerine katılma hakkı kazandı. Bütün takımları tebrik ederim.” diye konuştu.

DERECE GİREN TAKIMLAR

Turnuvada lise kategorisinde Batman Anadolu Lisesi takımı birinci olurken, aynı lisenin ikinci takımı ikinci, Batman Fen Lisesi üçüncü ve yine Fen Lisesi ikinci takımı dördüncü oldu. Üniversite kategorisinde ise Gönüllüler takımı birinci, Batman Gençlik Merkezi ikinci, Batman Üniversitesi üçüncü ve İİF takımı dördüncü sırada yer aldı. Dereceye giren takımlar bölge finallerine katılma hakkını elde etti.

FİNALLER ÇEVRİMİÇİ OLARAK YAPILACAK

21 Ekim-11 Kasım 2024 tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenecek bölge finallerinde Batman ilimizi temsil edecek takımlar, turnuva için hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye finali ise 28 Kasım-2 Aralık 2024 tarihlerinde Mersin’de Mehmet Akif Ersoy ve Fatih Sultan Mehmet Gençlik Kamplarında yüz yüze gerçekleştirilecek.