Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HEDEF 2028 OLİMPİYATLARI

Antalya’da 06-08 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılan okçuluk müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Ayşenur Güney, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret etti.

Antalya’da 06-08 Ekim 2024

‘Hedefim Batman’ı ve Türkiye’yi temsilen 2028 Olimpiyatlarına katılmaktır.’ diyen Ayşenur Güney, bunun için yılmadan usanmadan çalışacağını söyledi.

“HER ENGELLİ BİREY BİR SPOR DALI İLE UĞRAŞSIN”

Güney sözlerini şöyle sürdürdü; “Türkiye şampiyonluğu ile yetinmeyeceğim. Önce Avrupa ve ardından da Dünya dereceleri almak için çalışacağım. Batman’ı temsil etmenin gururu ile başaramayacağım hiçbir engel yoktur. Buradan da bütün engelli arkadaşlarıma sesleniyorum. Hayatınızda en az bir spor dalı olsun. İsterseniz ve azimle çalışıp sabrederseniz istediğiniz başarıyı elde ederseniz. Yeteri kalbiniz sağlam olsun. Bunun yanı sıra Batman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e, Beşiri ilçe Müdürümüz Celal Altun ve antrenörüm Tuba Ökmen’e emek ve katkılarından dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, kurum olarak her alanda destek ve katkılarının devam edeceğini, Ayşenur’dan Batman olarak beklentilerinin büyük oluğunu söyledi.