Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye 27 Avrupa ülkesinde fazla uyuşturucu miktarını yakaladı

İl Jandarma Komutanlığı sosyal tesislerinde düzenlenen programa katılan Batman Valisi Ekrem Canalp, Türkiye’nin tek başına 27 Avrupa ülkesinde fazla uyuşturucu miktarını yakalayan devlet olduğunu söyledi.

İl Jandarma Komutanlığı sosyal

Düzenlenen Programa Vali Canalp’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Cafer Öz ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ile emniyet ve jandarmanın ilgili birimlerinden görevli personel katıldı.

Burada konuşma yapan Vali Canalp şöyle dedi. “ Narkotikle mücadele  azmimiz nettir, değişmez. Mücadele azminin net olarak gösteren somut göstergesi teşkilatlanmalardır. Buna da anlam katan değer katan sizlersiniz. Düşünün ki, Avrupa’da geçmiş örnekleri çok olduğu, bir yıl içerisinde yakalanmış olan uyuşturucu miktarını terazinin bir kefesine koysanız tek başına Türkiye’nin yakalamış olduğu uyuşturucu miktarını terazinin diğer kefesini koysanız belli yıllar başa baş geliyor. Türkiye tek başına 27 Avrupa ülkesinde fazla uyuşturucu miktarını yakalayan devlet olmuştur. Bu, neden oluyor. Pek çok Avrupa devletinde bizdeki gibi sizin örneğinizde olduğu gibi bu kapsamda taşra teşkilatları olan müstakil narkotik birimleri yoktur. Bu bizim diğer ülkelere göre aynı zamanda bir farklılığımızı, aynı zamanda nasıl bir mücadele azmi içerisinde olduğumuzda net şekilde gösteriyor. Tabii ki, böyle bir mücadele aynı zamanda iyi bir ekip çalışması gerektiriyor. Bu işi benimsemiş bunu sadece mesai işi olarak görmeyen aynı zamanda da ayrı bir sorumluluk bilinciyle hareket eden bir ekip çalışması gerektirir. Bizler de sizden bu ekip çalışmasını görmekten çok büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Göstermiş olduğunuz üstün performansınızdan dolayı hepinize içtenlikle teşekkür ediyorum. Allah cümlenizden razı olsun.”

Aytekin Dal