Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
M.Sait Temel

İsrail nasıl duracak?

1967’deki 6 gün harbi ile beraber biz İsrail  ve Filistin’in adını duyar olduk,  o gün bu gündür bununla kalkıp bununla oturuyoruz.

   Adetimizdir hep karşımızdakini kötülemek için, onun yaptıklarını manşete çıkarıp belki de bilmeden onu büyütüp reklamını da yapıyoruz,  70 Senedir İsrail bunu yaptı, şunu yapacak deyip duruyoruz, fakat çara nedir diyen yok, eğer diyorsanız kahrolsun İsrail  bilin ki bu çare değil çaresizliktir.

  Orta Doğuda halkın gücü, direnişi, haykırışı  çok fayda vermez, her şey Devletlerin elinde,  gelin görün ki,  bizim burada bir ata sözü vardır, içeri dışarıya kurban olsun, çünkü her kes saltanatı ve devletinin çıkarını düşünür,  ticaret, askeri ilişkiler devam ediyor.

    Unutmayalım İsrail’i İnsan Hakları Mahkemesine götüren, BM de Netanyahu’yu eleştiren, sokaklarında İsrail karşıtı gösteri yapanlar, bizim devletlerimiz ve halklarımız  değil.

   Suçsuz bir şekilde öldürülen insanlara içimiz yanıyor.  Durum böyle olunca her kafadan bir ses misali,  atıp duruyoruz,  kulağa hoş gelen her lafa da inanıyoruz, inanmak istiyoruz.

    Hani bir arzu mahdut, veya ahd edilmiş topraklar, söylemi vardır,  İşte İsrail bu toprakları almadan durmayacak, İsrail’in gerçekte öyle bir hedefi var mı, varsa nereye kadar?

    Burada ilginç bir şeye dikkat etmek istiyorum, haritaya bakınca görülecek ki, bu topraklar Fırat ve Nil nehri arasıdır,  Suriye, Filistin, Ürdün, Mısır ve Sudana kadar uzanıyor,  ama internet ve Tv haberlere bakınca çizilen haritalar Türkiye’nin Doğu ve Güney doğusu, Suriye ve Irak’ın kuzeyi, İran’ın Batısı yani Kürtlerin yaşadığı topraklar, gösteriliyor.   

     Açıktır ki Kürtlerin yaşadığı topraklar hepsi Fırat’ın  doğusundadır,  yani Fırat ve Nil’in arasında değil, yalnız Afrin o bölgede idi, oda şu an itibari ile Kürtler çıkartılmış , yerine Araplar yerleştirilmiştir

    Bu bilinçli ve şeytani bir projedir,  Kürtler Tarihinde hiçbir zaman Müslüman bir halka ihanet etmemişler, evinde saldırıya uğramamışsa Müslüman bir halkla savaşmamışlar, İsrail’le hiç dost olmamışlar.  

   Şimdi gel bu kafa ile, bu felsefe ile, bu saygı ve sevgi ile!!,  İsrail’i durdur.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER