Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aytekin Alptekin

BATMAN’I UYUŞTURUCUDAN NASIL TEMİZLESEK

Batman’a uyuşturucudan temizlemenin tek yolu uyuşturucuya karşı tek Batman’da vücut olmak.

Uyuşturucu satıcıları çevreye korku sararak insanların onları kolluk kuvvetlerine ihbar etmesini engellemek birinci görevleri.

Uyuşturucu satıcıları temiz ve şık giyinenler altlarındaki araç kalitelidir içtikleri sigara kalitelidir, çevreye kendilerini genelde iş adamı olarak tanıtırlar müteahhit tüccar veya emlakçı, ceplerinden tomar tomar para çıkardılar ve harcarlar telefonları en son modeldir.

Bu şekilde kamuflaj olan uyuşturucu satıcıları genelde en lüks mekanlarda takılır ve kurbanlarını gözüne kestiklerinde onu uyuşturucu bağımlılığı yapmak için ellerinden geleni yaparlar.

Bu kişiler işlerinde çok profesyoneller renk vermezler sır vermezler kendi aralarında şifreleri vardır ve asla uyuşturucu kullanmazlar.

Dediğim gibi uyuşturucu ağını kurduklarında kendilerine çok zengin süsü verirler ve avlarını beklerler.

Vatandaşın yapması gereken kendi çocuğuna sahip çıkması.

Önce kendi çocuklarımızdan başlayacağız onları temizleyeceğiz ardından apartmanımızı temizleyeceğiz ardından mahallemizi temizleyeceğiz nitekim Batman’ı bu illetten kurtarana kadar devam edeceğiz

Batman’da uyuşturucu bağımlısı çok gencimiz var uyuşturucu ile mücadele dernekleri var bu dernekler çocuklarınızı gençlerinizi tedavi ettirebilmek için sizin de irtibata geçerler ve ne yapmamız gerektiğini nereye gitmemiz gerektiğini size tek tek izah ederler ve gerektiğinde size refakat ederler.

Çocuklarınızı kaybetmektense tedavi ettirmek en doğrusu çocuğunuzu tedavi ettirmekte.  utanmayın sıkılmayın korkmayın kimseden de mahalli baskıdan da  utanmayın bu çocuk sizin çocuğunuz sonuçta

Dediğim gibi uyuşturucudan kurtulmak mümkün tedavisi var.

Gelelim en önemli konuya çocuklarımızın uyuşturucu kullandığını nasıl tahmin edersiniz?

Çocuğumuz sizden sık sık harçlık istiyorsa

Çocuğunuz dışarıdan geldiğinde agresif ise

Çocuğunuz odasında çokça vakit geçiriyorsa

Çocuğunuz sosyalleşmeyi bıraktıysa yani arkadaşlarla dolaşmaktan sizinle konuşmaktan dayısı ile amcası ile konuşmayı bıraktıysa

Çocuğunuzun yanında yabancı arkadaşlar görüyorsunuz

Bu size çocuğunuzun uyuşturucu ile tanıştığı anlamına gelebilir.

Eğer bunu hissettiyseniz ve çocuğunuz bunu itiraf ettiyse asla çocuğunuza şiddet kullanmayınız.

Çocuğunuza bir arkadaş gibi yaklaşın, önce ne kadar süredir kullandığını öğrenmeye çalışın, mümkünse çocuğumuzu bir psikiyatriye getirip altyapısına ulaşmaya çalışın Büyük ihtimal bütün bunları reddedecektir.

Ama bu konuda ısrarlı olun ve yukarıda da belirttiğim uyuşturucu ile mücadele derneklerinden yardım isteyin.

Çocuğunuzun uyuşturucu ile mücadeleye başladığı süreçten sonra çocuklarınıza daha çok vakit geçirin gittiği ve takıldığı yerlere beraber gidin ve etrafındaki torbacı uyuşturucu satıcılarının dikkatini çekin ki çocuğunuzdan uzak dursunlar.

Uyuşturucu ile mücadelede halkın emniyet güçlerine destek vermesi çok önemlidir.

Cadde ve sokaklarımızdan uyuşturucu satıcılarını uzaklaştırmak istiyorsanız gördüğünüz bildiğiniz şahısları gizlice ihbar etmeniz gerekir kimliğiniz asla deşifre olmaz.

Bazen emniyet güçleri içicileri takibe alır Bu süre 3 ayda 6 ay arasında sürebilir.

Bunun nedeni asıl satıcıları görüntülemek ve delil toplamaktır

Yani bazıları polis görüyor karışmıyor diyor ya büyük  ihtimalle neden bundandır

Emniyet güçleri asla uyuşturucu satıcılarına göz yummaz asla içicilere de göz yummaz vakti zamanı gelince hepsini toparlar adalete teslim eder.

Emniyet güçlerimize bu konuda güvenmeliyiz halk olarak da Kölük kuvvetlerine  uyuşturucu ile mücadele etmek istediğimizi göstermeliyiz

Batman ve gençleri kendi hallerine bırakırsak kurda kuşa yem ederiz bunu sakın aklımızdan çıkarmayın halkı Batman nokta..

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER