Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İRAP Genel Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İçişleri Bakan Yardımcısı  Mehmet

İçişleri Bakan Yardımcısı  Mehmet Aktaş başkanlığında tüm İl Valilerinin de katılım gösterdiği İl Afet Risk Azaltma Planları (İRAP) Genel Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

İl Afet Risk Azaltma Planları Genel Değerlendirme Toplantısı sonrasında Vali V. Şükrü Alperen Göktaş’ın başkanlığında Batman İl Afet Risk Azaltma Toplantısı icra edildi. Batman İRAP çerçevesinde tamamlanan ve çalışmalarına devam edilen konular gözden geçirildi.

Batman İl Afet Risk Azaltma Planı çerçevesinde 3 amaç için belirlenen 12 hedef içerisinde toplam 66 eylem bulunmaktadır. 66 eylemin 16’sı birinci öncelikli kırmızı kategoride, 22’si ikinci öncelikli turuncu kategoride, 28’i ise üçüncü öncelikli sarı kategoride yer almaktadır. Batman İRAP kapsamında belirlenen 66 eylemin %63’ü tamamlanmış bulunmaktadır. Kırmızı kategoride yer alan eylemlerin %67’si, turuncu kategoride yer alan eylemlerin %61’i ve sarı kategoride yer alan eylemlerin de %61’i tamamlanmış bulunmaktadır. 2022-2026 yıllarını kapsayan Batman İRAP çerçevesinde olası afetlere hazırlık süreci 18 kamu kurum ve kuruluşunun iş birliği ve koordinasyonunda aktif ve dinamik bir şekilde yürütülmeye devam edilmektedir. (Valilik Basın)