Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bölge ülkeleri siyonizme karşı ortak bir cephe oluşturmalı!

Türkiye ve İran başta

Türkiye ve İran başta olmak üzere siyonizmin hedefinde olan bölge ülkelerine çağrıda bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, daha fazla geç kalmadan siyonizme karşı ortak bir eylem planı etrafında bir araya gelerek ortak bir cephe oluşturulması gerektiğini vurguladı.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Ramanlı; İsmail Heniyye suikastı, Kürtçe yazıların silinmesi, aile ve nesli hedef alan ifsat çalışmaları ve doğalgaz zammını TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında gündemine aldı.

Alçak bir suikast sonucu şehit edilen İsmail Heniyye olayına dair değerlendirmelerde bulunan Ramanlı, Türkiye ve diğer İslam ülkelerine siyonistlere karşı ortak cephe kurulması çağrısında bulundu.

iyonistlerin bölge barışının önündeki en büyük engel ve tehdit olduğunu vurgulayan Ramanlı, “Siyonist işgal rejimi, İsmail Heniyye’yi şehid ederek tüm dünya Müslümanlarına karşı olduğu gibi uluslararası hukuk ve temel insani değerlere karşı da bir meydan okumaya girişmiştir. Filistin’in seçilmiş başbakanına karşı gerçekleştirilen bu suikasta her birey, topluluk ve kurumdan ciddi bir tepki ve karşılık verilmelidir. Bu alçakça terör eylemi bir kez daha göstermiştir ki; siyonist terör örgütü, başta bölge barışı olmak üzere insanlığın ortak huzur ve barışının önündeki en büyük engel ve tehdittir.” dedi.

Ramanlı, “Kripto siyonistler tarafından Heniye suikasti üzerinden ‘İsrail istediği kişiyi istediği yerde vurabiliyor’ algısı oluşturulmaya ve böylece bölge devletleri ve halkları sindirilmeye çalışılıyor. Bilerek veya bilmeyerek bu amaca hizmet edenler, Öncelikle bu saldırının bir ‘terör saldırısı’ olduğunu, siyonist terör eylemin övülmesinin ise ‘Terörü ve terörist eylemi övmek’ anlamına geldiği bir gün bunun hesabını vermek zorunda kalacaklarını unutmamalıdır.” diye ekledi.

“Direniş sergileyen kahramanlara birazcık destek verebilse, işgalci terör rejimi çökecek ve Allah’ın izniyle Kudüs hürriyetine kavuşacaktır”

Aksa Tufanı operasyonuyla ‘Yenilmez israil’ efsanesinin çöktüğünü dile getiren Ramanlı, direnişe verilecek destek ile işgalci terör rejiminin mutlaka çökeceğini belirterek, “ABD ile birlikte Batı ve onların işbirlikçisi olan kukla rejimler; İslam ve insanlık davası olan Filistin Davasına ve Filistin Direnişine karşı birleşmiş durumdalar. Buna rağmen ‘Aksa Tufanı’ operasyonuyla ‘Yenilmez israil’ efsanesinin çöktüğü, uzun yıllardır ambargo ve kuşatma altında olmasına rağmen Gazze’nin kahraman savaşçılarının kısıtlı imkânlarıyla işgalci rejimin Gazze Tümenini imha ettiği, önemli askeri tesisleri ele geçirdiği de unutulmamalıdır. Bu da açıkça göstermiştir ki eğer İslam dünyası, işgale karşı destansı bir direniş sergileyen kahramanlara birazcık destek verebilse, küresel emperyalizmin tüm desteğine rağmen işgalci terör rejimi çökecek ve Allah’ın izniyle Kudüs hürriyetine kavuşacaktır.” ifadelerini kullandı.

Bülten