Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN SÖNÜK YANGIN YERİNDEYDİ

Önceki gece saatlerinde Bahçelievler

Önceki gece saatlerinde Bahçelievler mahallesindeki bir apartmanın çatı katında çıkan yangın il genelindeki itfaiye ve söndürme araçlarının katılımı sayesinde güçlükle söndürülürken Belediye  Başkanı Gülistan Sönük yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip etti.

Bahçelievler Mahallesi 1645 sokakta bulunan Huzur 2 apartmanının çatı katında çıkan yangın söndürme çalışmalarına itfaiye müdürlüğümüze ait 18 itfaiye aracının yanı sıra Bismil itfaiyesi,  Gercüş itfaiyesi, Hasankeyf itfaiyesi, Tüpras itfaiyesi de birer araçla katkı sundu. Yangına parka bahçe müdürlüğüne ait 3 su tankeri, temizlik işleri müdürlüğüne ait 2 su tankeri, hava meydan işletmelerine ait 1 itfaiye aracı, orman müdürlüğüne ait 2 su arazözü ve 3 toma olmak üzere toplam 33 araç ve 82 personel katıldı.

Yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Sönük, yangının çıkış nedeni ile ilgili mahallelilerden bilgi aldı.

Güçlükle söndürülen yangının ardından soğutma çalışmalarını yapan Belediye İtfaiye ekipleri, zamanında yaptığı müdahale ile olası bir felaketin yaşanmasının önüne geçti.

Bülten