Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazze’deki direnişe destek olmak herkesin yegâne görevidir

Siyonist işgal rejiminin Gazze’de

Siyonist işgal rejiminin Gazze’de yaptığı soykırıma karşı ABD ve Avrupa’da eylem yapan üniversite öğrencileri ve akademisyenlerin dünyaya çok anlamalı mesajlar verdiğini belirten akademisyen Sibğatullah Baran, Gazze’deki direnişe destek vermenin herkesin yegâne görevi olduğunu söyledi.

Yaklaşık 8 aydır siyonistlerin Gazze’de uyguladığı soykırımı duyurmak için herkesin elinden geleninin üstünde bir çaba içerisinde olması gerektiğini belirten Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Sibğatullah Baran, Amerika ve Avrupa’daki üniversitelerde olduğu gibi Türkiye’deki tüm üniversitelerde de Gazze’ye destek gösterilenin yapılması gerektiğini vurguladı.

“EMPERYALİST VE SİYONİST GÜÇLERE KARŞI ÇIKAN BÜTÜN İZZETLİ KİŞİLERE SELAM OLSUN”

Gazze’deki direnişe destek olmak, siyonistlerin ve işbirlikçilerini uyguladığı soykırımı duyurmak gerektiğini belirten Baran, merhamet sahibi ve şuurlu insanların yegâne görevi olduğunu ifade etti:

“Bugün burada Filistin’de yaşanan zulme ve israilin yaptığı zulme karşı durmak için bulunuyorum. 7 Ekim 2023’ten itibaren israilin Filistin’e, Gazze’ye yönelik başlatmış olduğu zulüm hareketinin ve Filistin halkının ve direnişçilerinin göstermiş olduğu büyük direnişin etkisi tüm dünyada dalga dalga büyüyor. Emperyalist ve siyonist güçlere karşı çıkan bütün izzetli kişilere selam olsun. Gazze’deki direnişe destek olmak için üniversitelerde, sokaklarda, caddelerde, öğrencilerin ve akademisyenlerin bulunduğu her yerde dile getirmek bütün merhamet sahibi ve şuurlu insanların yegâne görevidir.” İlkha