Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birlik Vakfı Programına Yoğun İlgi

Birlik Vakfı, Genç Birlik

Birlik Vakfı, Genç Birlik ve Milli Türk Talebe Birliği Batman Şubelerinin düzenlediği konferans halk tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

İmam Hatip Halil Konakcı’nın, “Kanayan Yaramız Kudüs ve Filistin” adlı konferansına yoğun ilgi gösteren halk Necat Nasıroğlu Külliyesi Hatice Nasıroğlu Konferans Salonun’na sığmadı. Konferans salonunun kapısında oluşan yoğunluk nedeniyle vatandaşlar sahneye alındı.

Kura hafız Mustafa Genç Hocanın Tilavetiyle başlanan program, Batman Birlik Vakfı Şube Başkanı Hamdullah Tüzün’ün açılış konuşmasıyla devam etti. Açılış konuşmasında Tüzün “Bu vesileyle, sizleri ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ve bizleri teşrifleriyle onurlandıran, değerli İmam Hatip Halil Konakcı Hocama özellikle sizlerin huzurunda teşekkür dileklerimi iletmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

“FİLİSTİN’İN ARKASINDA DURMAK ZORUNDAYIZ ”

Hamdullah Tüzün’ün ardından sözü alan İmam Hatip Halil Konakcı “Kanayan Yaramız Kudüs ve Filistin” adlı konferansı gerçekleştirdi. Konakcı konuşmasında, “Tarih jeologlardan öğrenilmez Filistin Toprak satmadı 10 yıl önce genç bir kardeşimiz oraya araştırma yapmaya gitti ve araştırmalarının sonucunda da Filistin’in satmış olduğu Toprak kısmının yüzde 0.07 olduğunu belirtti. Velev ki Filistin toprağını satmış olsa bile Onlar bizim Müslüman kardeşlerimiz biz şu an onların yardımına gitmek zorundayız eğer Müslüman isek, nasıl ki şimdi bir Yahudi ardı mevud diyerek bizim toprağımıza göz dikmişse biz de 100 yıl önce bizim toprağımız olan Filistin’in arkasında durmak zorundayız. Biz cihat edemeyiz, bizim cihadımız boykottur. Hep birlikte dişimizi bir yıl sıkıp boykota devam edelim. 4 aydır boykot yapıyoruz onların sırtını vurduk bütün fiyatlarını yarıya indirdiler yurt dışında bazı dükkanlarını kapattılar eğer bunu bir yıl sürdürebilirsek onlara çok sağlam bir darbe vurmuş oluruz o yüzden hepinizden rica ediyorum Bir Müslüman vazifesi olarak gelin boykotu sürdürelim ve orada her gün ölen kadın ve çocuklar için elimizden geleni yapalım” diyerek konuşmasına devam etti.

Program Birlik Vakfı ve Genç Birlik’in, İmam Hatip Halil Konakcı’ya hediye takdimi ile son buldu.