Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramanlı, Batman’ı yönetmeye talibiz

Hüda Par Batman Milletvekili

Hüda Par Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin ve parti yöneticileri gazetemizi ziyaret etti.

Yerel seçim çalışmalarına devam eden Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Batman’ın eksiklikleri bildiklerini söyleyerek belediye başkanlığını kazanmaları halinde en kısa sürede Batman’ı hak ettiği yere getireceklerini söyledi.

“Batman’ın kaybetmeye tahammülü Yok”

Milletvekilliği sürecinde Batman’ın sorunların ve vatandaşların taleplerine en kısa zaman cevap verdiklerini belirten Ramanlı, “Yerel seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla birebir görüşerek tavsiyelerini alıyoruz. Batman’la ilgili sorunların çözüm noktası biziz. Belediye başkanlığını kazanmak için halkımızdan destek bekliyoruz. Yerel yönetimlerin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Batman’ın kaybetmeye tahammülü kalmamıştır” dedi.

“Uyuşturucu ile mücadele edeceğiz”

Belediye başkanı olması halinde ilk icraatlarının uyuşturucu ile mücadele olacağını söyleyen Ramanlı, “Uyuşturucu kullanımı konusunda bizlere hergün ailelerden şikâyet geliyor. Uyuşturucu kullanımı yüzünden şehrimizde Parklara gidemediklerini biliyoruz. Bunu çok basit yöntemlerle çözebiliriz.” Diye konuştu.