Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Petrol Zorlu Virajda!

Batman Petrolspor ligin 20.haftasında

Batman Petrolspor ligin 20.haftasında Ege temsilcisi Karşıyakaspor’a konuk oluyor. Ligin güçlü takımları arasında yer alan Karşıyakaspor ile karşılaşacak olan Batman Petrolspor yarın oynanacak olan maçın hazırlıklarını tamamladı.

İki güçlü takımın karşı karşıya geleceği maçta Batman Petrolspor, rakibini yenerek yoluna devam etmek istiyor. İki haftada 4 puan kaybeden Petrolspor, Karşıyakaspor karşısında galip gelerek puan farkını artırmayı hedefliyor.

Karşıyakaspor’un ligde en güçlü takımlar arasında yer aldığını ve şampiyonluk yolunda en güçlü rakip olduğunu belirten teknik direktör Mesut Toros, “Rakibimizin şampiyonluk yolunda en güçlü rakipler arasında yer aldığını biliyoruz. Ligin ilk devresinde sahamızda karşılaştığımız Karşıyakaspor 2-1 yenilmiştik. Cumartesi günü rövanşı alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Son iki haftada 4 puan kaybettik. Bu maçı kazanarak hem puan hem de moral bulmak istiyoruz. Bu maçın önemi futbolcularımızda biliyor. Bu bilinçle maçta herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapacağını biliyorum. Bu konuda futbolcularıma güveniyorum” dedi.

Karşıyakaspor, Batman Petrolspor karşılaşması Cumartesi günü Alsancak Mustafa Denizli Stadında saat 14.00’da başlayacak. Maçı, Samsun Bölgesinden C Klasman Hakemi Gökhan Özbulut yönetecek. Maçta Azem Zorlu, Hasan Ata yan hakem, Aslan Gökhan ise dördüncü hakem olarak görev alacak. 19.haftanın sonunda Petrolspor bir maç eksiği ile 38 puanla zirvede yer alırken, Karşıyakaspor 35 puanla 3.sırada yer alıyor.