Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiri’de Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında,

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında, Beşiri Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen kurumlar arası “Voleybol Turnuvası” final maçı yapıldı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda yapılan Voleybol Turnuvası final maçına Kaymakam Muhammed Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Harun Çetinkaya, İlçe Emniyet Amiri Komiser Ramazan Gezer, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celal Altun, kurum personelleri ve taraftarlar katıldı.

Turnuva’da T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Rüzgarı Esti

Final maçı T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile Kapalı Ceza İnfaz Kurumu arasında gerçekleşti. Finalde T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu maçı kazanarak 1.’nci olurken, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 2.’nci ve turnuvada Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 3.ncü oldu.

Kaymakam Yılmaz takımları kutladı

Turnuvaya katılan Voleybol takımlarını kutlayan Kaymakam Yılmaz, ’’Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında hem ilçemizde kurumlar arası diyaloğun artması hem de sporun daha geniş kitlelere yayılması amacıyla Voleybol Turnuvası düzenlendi. Turnuva kardeşlik, birlik, beraberlik içinde sürdü ve bu şekilde sonlandı.

Kurumlar arası Voleybol Turnuvası final maçına katılan tüm takımlara ve izlemeye gelen bütün vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

www.batmanpusula.com / Yüksel Kapuci / Spor