Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Batmanlı Genç Futbolcu Süper Lig’de

Tüpraşspor alt yapısında futbola

Tüpraşspor alt yapısında futbola başlayan ve daha sonra 1955 Batman Belediyespor altyapısına transfer olan Yunus Emre Konak, Süper Lig’de Sivasspor’la ilk maçına çıktı.

Süper Lig’de forma giyen Yunus Emre Konak’ın Sivasspor’da ilk 11’de 72 numaralı formayla sahada olması Batman spor camiası tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı.

Yaklaşık 5 yıl önce Sivasspor’a transfer olan Yunus Emre Konak’ın alt yapı hocası tarafından A takıma yükselmesi için yönetim ile yaptığı görüşme olumlu sonuçlandı. Sivasspor’la ilk süper lig maçında oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Yunus Emre Konak’ın performansı dikkat çekti.

Futbola Tüpraşspor’da başlayan Yunus Emre Toprak, altyapıda hocalarının dikkatini çekti. Tüpraş altyapısında antrenör Hamit Demir’in öğrencisi olan Konak, daha sonra antrenör Demir Belediyesporla birlikte belediyespor’a transfer olmuştu. Belediyespor alt yapıda yaş kategorilerine göre antrenörlük yapan Enver Toprak’da hocalığını yaptığı Yunus Emre Konak’ın süper ligde gösterdiği başarılı performans beğeni aldı. Aytekin Dal